Segway Polo för svensexa och möhippa

Planerar du svensexa eller möhippa i Stockholm är Segwaypolo ett fantastiskt kul och annorlunda inslag. Den något udda sporten är lika rolig att spela som att titta på. Vi garanterar mängder av skratt under en intensiv turnering i Segwaypolo och trots att de flesta aldrig spelat för så brukar tävlingsnerverna växa fram snabbt.

Svensexa på Segway

Segway Polo - en given succé

Vi inleder med genomgång i hur man kör Segway och vad deltagarna ska tänka på för att kunna framföra den säkert. För teknikintresserade grupper kan vi fördjupa oss lite mer i det rent tekniska. Efter genomgången hjälper våra instruktörer deltagarna upp på sin Segway och sedan blir det lite ”övningskörning” för var och en.

När alla har fått prova på att åka, samlas vi igen för att gå igenom hur Segwaypolo spelas. Det finns en del regler som alla måsta känna till och våra instruktörer bistår även med tips och tricks för att underlätta spelet. Därefter uppdelning i lag och sedan börjar matcherna. Vi kör turneringsspel med 3-6 lag beroende på antalet deltagare. Varje match tar ca 10 minuter och våra instruktörer är domare under hela turneringen.

Rolighetsfaktor: 5/5
Ansträngandefaktor: 3/5
Tid: ca 1,5 timmar
Boka online
Pris: från 6000 kr ink. moms

Stockholmstipset