Segway Polo inomhus som kickoff eller julfest

Segway Polo är för de flesta en mycket annorlunda och otroligt rolig upplevelse. Daytrip Stockholm fixar julfest och kickoff med Segway Polo inomhus.

Segway i Bosön i Stockholm

Segway Polo inomhus på konstgräs

Välkommen till Bosön 10 minuter från centrala Stockholm. Här kan du ta med kollegorna för att spela Segway Polo och äta middag i en fantastisk miljö. Passar perfekt för julfest och kickoff. Vi inleder med genomgång i hur man kör Segway och vad deltagarna ska tänka på för att kunna framföra den säkert. Efter genomgången hjälper våra instruktörer deltagarna upp på sin Segway och sedan blir det lite ”övningskörning” för var och en.

När alla har fått prova på att åka, samlas vi igen för att gå igenom hur Segwaypolo spelas. Det finns en del regler som alla måsta känna till och våra instruktörer bistår även med tips och tricks för att underlätta spelet. Därefter uppdelning i lag och sedan börjar matcherna. Vi kör turneringsspel med 3-6 lag beroende på antalet deltagare. Varje match tar ca 10 minuter och våra instruktörer är domare under hela turneringen. På planen spelar vi 3 mot 3, eller 4 mot 4, beroende på antalet deltagare.

När ni har spelat färdigt väntar julbordet i vackra Mästarvillan i direkt anslutning till Segway Polon. Mästarvillan bjuder på en storslagen miljö med fantastisk mat och omsorgsfull service. Utsikten över ett vackert vinterlandskap och värmen från den öppna spisen skapar garanterat julstämning.

Priser Segway Polo:
- Small: 8-16 deltagare, 8 500 kr exkl. moms
- Medium: 17-24 deltagare, 9 900 kr exkl. moms
- Large: 25-32 deltagare (dubbla planer), 14 500 kr exkl. moms
- X-Large: 33-48 deltagare (dubbla planer), 17 500 kr exkl. moms

Hallhyra ingår i dessa priser

Priser middag i Mästarvillan: fråga oss för offert.

Tillval: Relax med bastu och pool, Konferens för stora och små grupper Boka: Kontakta oss på mail eller telefon: info@daytripstockholm.se, 072-187 39 58
Tid: 90 minuter
Plats: Bosön på Lidingö
Tips: Segway passar alla!
Pris från 8500 kr