Guidad Segwaytur på Kungliga Djurgården

Upplev vår allra vackraste del av Stockholm på Segway.

Guidad tur på Segway

Denna tur kan inte bokas online, var snäll och ring oss om du är intresserad av just denna segwaytur. Djurgården är en helt unik nationalstadspark med lämpar sig särskilt väl för en åktur med Segway.
Bara några minuter från den hetsiga storstadsmiljön kan du glida fram tyst bland skogar, slottsträdgårdar, museer, hamnpromenader och mycket mer .
Introduktion och utbildning tar ungefär 20 minuter och sköts av våra auktoriserade Segwayguider som ser till att du på kort tid kommer kunna bemästra din Segway.
Segwayturen börjar med att vi tar oss ut till Djurgården genom gamla stan och Strandvägen. Sedan kör vi i nordlig riktning längs med Djurgårdskanalen, vars bygge initierades av kung Karl XIV Johan år 1834. Vårt första stopp är Rosendals slott som också det lät byggas av samma kung. Slottet är förhållandevis litet men är mycket vackert beläget och är dessutom granne med Rosendahls trädgårdscafé som är mycket populärt bland oss Stockholmare.
Vi fortsätter sedan mot den södra delen av Djurgården där vi återigen åker längs vattnet med fantastisk utsikt över Stockholms olika stadsdelar och öar. På vägen tillbaka passerar vi alla de stora utflyktsmålen på Djurgården som exempelvis ABBA the Museum, Gröna Lund, Skansen, Nordiska museet och Vasamuseet.

Turen tar cirka 3 timmar (inklusive utbildning) och kostar 995 kronor per person.
TIPS: Köp ett presentkort på denna tur. Vi skickar presentkortet hem till dig eller den som ska överaskas.

Boka din tur genom att ringa oss på 08-410 773 30, maila till info@ourwaytours.com, eller klicka på bokningslänken nedan:

Boka online
Tid: 180 minuter
Distans: ca 25 km
Missa inte: Vyerna
Pris: 995 kr per person