Presentkort för Segway

Ett Presentkort för Segway är mycket uppskattat! Glöm inte att det är kul att följa med själv också.

Du väljer själv vilken tur som presentkortet ska gälla för.

Stockholms segway tur - 395 kr

Nya Södershöjder och stränder - 495 kr


Har du frågor går det bra att ringa oss på 08 410 773 30 eller maila till info@ourwaytours.com

En fartfylld födelsedag!

Ett presentkort för segway är en riktigt trevlig present som alla kan uppskatta. Tips: ge bort en segwaytur för två personer så kan du själv följa med! Förslagsvis ger du bort värdet av en av våra turer, välj själv vilken. Priserna på turerna startar från 395 kr.

Vi på Segway Stockholm har fokuserat på att ta fram olika segwayturer i Stockholm så att alla kan hitta något som passar just dem eller att kunna ge bort som gåva.

De segwayturer som vi rekommenderar när du ger bort ett presentkort för segway är: ”Nya Söders Höjder och Stränder”. Den går nästan uteslutande på park- och cykelvägar och ger dig möjlighet att lära dig Segwayåkningen i ganska lugnt tempo. Turen är samtidigt vår mest uppskattade av både turister och stockholmare då framför allt Vitabergsparken och Åsöberget är väldigt vackra områden att åka Segway på i Stockholm.

Om du/ni vill se de mer klassiska turistområdena i Stockholm, så rekommenderar vi en Segwaytur i Gamla Stan och Skeppsholmen, Stockholms Höjdpunkter. Framför allt från Skeppsholmen ser du Stockholms innerstadsöar på nära håll. Dessutom är Skeppsholmen ett kul ställe att åka Segway på, med blandade underlag och hela tiden med vattnet bredvid. Att vara modigare eller lite mer försiktig när du väljer att ta en segwaytur i Stockholm spelar egentligen ingen större roll. När våra duktiga och inspirerande guider har gett dig en presentation så brukar de flesta behärska segway redan efter bara någon minut. I början känns det lite ovant men bara efter fem minuter brukar turen bli mer än behaglig.¨

Köp presentkort här
Hipp hipp hurra!
En Segwaytur
vill jag ha...