Dagliga Segwayturer

Check availability and book your segway tour online.

Segwaysäsongen 2018 i Stockholm är snart igång!

Daytrip Stockholm erbjuder dagliga Segwayturer i Stockholm. Segway i Stockholm är både roligt och fartfyllt. På våra guidade Segway-turer får du se lite mer av Stockholm samtidigt som du får uppleva ett helt unikt transportmedel. Segway är för alla som fyllt femton år (tolv år i målsmans sällskap) och med en kroppsvikt som inte överstiger 120 kg. Våra ordinarie turer startar varje dag klockan 10:00, 13:00. Vissa dagar finns även en tur kl: 16:00. Övriga vardagskvällar arrangerar vi företagsturer och Segway Polo.

Vi på Segway Stockholm har fokuserat på att ta fram olika dagliga segwayturer i Stockholm så att alla grupper kan hitta något som passar just dem. ”Söders Höjder och Stränder” brukar vi rekommendera som förstagångstur. Den går nästan uteslutande på park- och cykelvägar och ger dig möjlighet att lära dig Segwayåkningen i ganska lugnt tempo. Turen är samtidigt vår mest uppskattade av både turister och stockholmare då framför allt Vitabergsparken och Åsöberget är väldigt vackra områden att åka Segway på i Stockholm.

Om du/ni är lite modigare och samtidigt vill se de mer klassiska turistområdena i Stockholm, så rekommenderar vi en Segwaytur i Gamla Stan och Skeppsholmen, Stockholms Höjdpunkter. Framför allt från Skeppsholmen ser du Stockholms innerstadsöar på nära håll. Dessutom är Skeppsholmen ett kul ställe att åka Segway på, med blandade underlag och hela tiden med vattnet bredvid.
Att vara modigare eller lite mer försiktig när du väljer att ta en segwaytur i Stockholm spelar egentligen ingen större roll. När våra duktiga och inspirerande guider har gett dig en presentation så brukar de flesta behärska segway redan efter bara någon minut. I början känns det lite ovant men bara efter fem minuter brukar våra dagliga segwayturer bli en njutbar upplevelse.
Vill ni åka med en egen guide på en tur anpassad just för er så skräddarsyr vi gärna en tur för dig och ditt sällskap.

Enligt svensk lag räknas segway som elcykel och därför kan vi arrangera vår dagliga segwayturer med en bra variation. Segway framför du på trottoarer i långsam fart eller flyger fram på Stockholms cykelbanor. Att köra på grus är också smidigt men det gäller att vara lite försiktig så att segwayen inte får sladd. Som du förstår kan våra dagliga segwayturer ta dig överallt förutom på motorväg eller motortrafikled!