On Air´s Game Show

Ta med kollegorna på en upplevelse ingen tidigare har varit med om. Besök On Air´s Game Show. Perfekt företagsevent, kick-off eller sommarfest i centrala Stockholm!

Sätt fart på festen med Game Show

Fredagsmys i TV-soffan med underhållningsprogram och frågesporter är kul. Men har du någonsin funderat på att själv vara med? Nu kan du tillsammans med kollegorna delta i On Air´s Game Show. Ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen!

I den nybyggda studion på Mälartorget i Stockholm hamnar ni mitt i en egen Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar i ett högt tempo. Precis som på TV finns här en studio med häftig belysning, skärmar och scener. Här finns möjlighet att ta en drink, koppla av med sina kollegor och såklart: att ge allt för att vinna tävlingen.

Det gäller för lagdeltagarna att komplettera varandra eftersom utmaningarna blandar kluriga uppgifter, fysiska utmaningar och snabbtänkthet. Utmaningar som bjuds på är bland annat:

Guess Who?: På skärmarna visas blurrade bilder på kändisar, konstiga föremål och djur som bit för bit träder fram. Vilket lag är snabbast på buzzerknapparna för att gissa rätt?
Master Memory: En klassisk minnestävling under hög dramatik.
Traffic Jam: I Traffic Jam kommer ett utmanade bilkaos att ställa lagen på prov. Här gäller det att samarbeta för att vinna.
Mega Quiz: Här spelar vi Sant eller Falskt, Gissa låten och Vad Händer Sen?
Ultimate Box Final: I kvällens stora final är tempot högt. Utmaningar som deltagarna kan ställas inför är bland annat Lilla Sportspegeln-nostalgi, provsmakning, kluriga frågor med mera.

Passar perfekt som företagsevent, firmafest, kick-off eller sommarfest! På julen finns möjlighet att julfest eller julbord i anslutning till företagseventet.


Boka Game Show
Tid: 1 timme och 30 minuter.
Plats: Mälartorget 19, nära Gamla Stans Tunnelbanestation
Pris för Game Show :495 kr exklusive moms per person (minimidebitering för 15 personer)
Rabatt för stora sällskap över 36 deltagare!

För frågor och bokning, ring Daytrip Stockholm på 08-446 65 61 eller maila info@daytripstockholm.se, eller besök vår specialsida för Game Show, www.On-Air.se
Finns i flera
olika varianter!
4-700 deltagare.
Från 495 kr ex moms per person